BOXPARK Roermond

Huren

Kies voor de flexibiliteit van huren.

Home / Garages / Huren

Garagebox huren in Roermond

Garageboxen BoxPark in
Roermond

LIGGING:
BoxPark is gelegen in het noordelijk gedeelte van de stad Roermond tussen de woonwijken Leeuwen en Maasniel. De belendingen bestaan aan de noordwestelijke zijde uit een spoorlijn (Roermond-Venlo) en aan de zuidzijde uit een viaduct van de vierbaansweg N280. Door de ligging en de aard van de bouw geniet het Park attentiewaarde.

BEREIKBAARHEID:
Het object is goed te bereiken, zowel met eigen als met openbaar vervoer. Aansluitingen op de voornaamste in- en uitvalswegen naar en van Roermond zijn nabij gelegen; de N 271 ligt direct voor het object. Aansluitingen op de A73 liggen op zeer korte afstand van het object. Bushalteplaatsen zijn op loopafstand aanwezig en het centrum van Roermond ligt op circa 6 autominuten verwijderd.

 

Ben u geïnteresseerd in kleinschalige bedrijfsruimte /garagebox in Roermond?

De garageboxen zijn geschikt voor allerlei activiteiten, zoals het stallen van apparatuur, voertuigen of machines. Maar ook een veilige werkplaats of opslagruimte voor uw producten is mogelijk. Onze garageboxen bieden niet alleen een veilige ruimte, maar zijn ook van alle gemakken voorzien. Dat betekent dat elke box beschikt over een eigen adres inclusief brievenbus en dat elektrische aansluitingen standaard aanwezig zijn. Vanzelfsprekend staat veiligheid voorop. Het terrein is uitstekend beveiligd, onder andere dankzij permanent cameratoezicht, en is alleen toegankelijk via een elektrisch schuifpoort. 

Ga direct naar:

Box Types En Prijzen

BoxPark Type A

Ca. 3 m. x 6 m. x 2.5 m.

Huur: € 161,97 p.m.

BoxPark Type B

Ca. 3 m. x 7 m. x 3 m.

Huur: € 207,95 p.m.

BoxPark Type C

Ca. 3.5 m. x 9 m. x 2.5 m.

Huur: € 283,45 p.m.

Alle Prijzen zijn Excl. 21% BTW. Huurtermijn Vanaf 1 Jaar. De bovenstaande maten zijn buitenmaten.

"Kwalitatief & Compleet"

De materialisering van de garageboxen is van uitstekende kwaliteit. Er wordt nergens op bespaard. De boxen zijn gelegen op een kwalitatieve toplocatie, te midden van groen en op korteafstand van het centrum van Roermond en van de snelweg. Tevens is er voldoende ruimte op het terrein om te manoeuvreren. Het totaalconcept met wisselwerking tussen de verschillende soorten huurders en de daarbij aanwezige faciliteiten zoals de aanwezigheid van een toilet en stroom in de boxen zorgen voor een compleet plaatje.

 

Te huur voor ondernemers & particulieren in Roermond

Te huur voor ondernemers & particulieren in Roermond

Plattegrond terrein

Op onderstaande plattegrond kunt u zien welke garageboxen te huur (beschikbaar), in optie staan en verhuurd zijn. Neem voor meer informatie contact op met onze adviseurs.